motorrijles zoetermeer met fun en plezier

Welkom bij rijschool  Flex-line!

U wilt motorrijlessen volgen in Zoetermeer?

Dan bent u bij rijschool Zoetermeer Flex-line aan het goede adres.

Motorrijlessen Zoetermeer

Welkom bij Flex-Line, hét adres voor uw motor rijlessen in Zoetermeer.

Flex-line levert maatwerk motorrijlessen in Zoetermeer en heeft zich gespecialiseerd in het geven van motor rijlessen en motor opfriscursussen. Na een rij opleiding van Flex-Line en het halen van het motor rijbewijs kunt u ontspannen en zonder stress veilig het verkeer in.  Flex-line biedt u een combinatie van unieke voordelen:

N

Nieuwste motoren

N

Betalen in termijnen

N

Vaste rij-instructeur

N

Motorrijden met plezier

N

Groot en veilig oefenterrein

N

CBR examens altijd op voorraad

N

Geen wachttijden, direct beginnen

N

Maximaal 2 cursisten per instructeur

Motorrijlessen in Zoetermeer, rijbewijs halen in 4 dagen of 2 maanden?

Wilt u op uw gemak uw motorrijlessen volgen in Den haag?

U wilt op een snelle en professionele manier motorrijles in Zoetermeer? Het motorrijbewijs halen moet op een ontspannen manier gebeuren. Tenslotte gaat u ook voor uw plezier motor rijden. Bij Flex-line kunt u op uw eigen ritme uw motorrijlessen plannen, wanneer het u het beste uitkomt. Als u één keer per week kunt lessen kunt u in een tijdsbestek van één tot twee maanden uw motorrijbewijs halen in Zoetermeer.

Niet iedereen kan helaas even de tijd nemen om gespreid over een aantal weken motorrijlessen te volgen. Dat kan verschillende redenen hebben, bijvoorbeeld dienstrooster politie, uitzending naar buitenland ed. In dat geval kunt ook kiezen voor een spoedcursus.

Motorrijbewijs halen in Zoetermeer? Kies uw spoedcursus
Wij bieden motoropleidingen van professionele kwaliteit, op een leuke manier.

Als enige opleider in Zoetermeer bieden wij u de mogelijkheid om in 4 dagen uw motorrijbewijs te behalen. Hierbij is het wel essentieel dat u tijdig uw theorie-certificaat hebt behaald en tijdig aan ons uw wens voor een spoedcursus kenbaar maakt. Voordat u met uw spoedcursus begint is het wel nodig om een intake-les te nemen, zodat we u beter kunnen adviseren.

 

Begin uw motorles in Zoetermeer met een gratis proefles op groot en veilig oefenterrein

Als u bij Flex-line uw motorrijbewijs wilt halen begint u met een 1,5 uur durende proefles/intakeles. Samen met  één van onze professionele motorinstructeurs en (maximaal) 1 andere kandidaat gaat u direct aan de slag. De intake is erop gericht om te kijken hoeveel rijlessen u nodig hebt om uw eerste examen Voertuigbeheersing (AVB) te halen. De intake bestaat uit:

  • Kennismaking met onze instructeur
  • Uitleg van de motor
  • Uitleg en demonstratie van de oefeningen voor voertuigbeheersing
  • Zelf aan de slag met de oefeningen, wegrijden & stoppen, op- en terugschakelen, rem oefeningen, snelle slalom, halve draai  ed
  • Uitleg over het vervolg van uw rijopleiding.

Na de intake komen we terug bij onze kantoor en leggen we u alles uit over het behalen van het motorrijbewijs. Omdat we nu al een goed beeld hebben van uw rijvaardigheid kunnen we direct het vervolg van uw rijopleiding plannen.

In verband met drukte in het voorjaar en zomer is het wel handig om tijdig uw gratis* proefles te plannen.

 

Wist u dat?

De motorinstructeurs van Flex-line blijven het hele jaar door op de motor rijden. Zelfs in de vakanties (bijvoorbeeld in Indonezie ) gaan ze op de motor toeren.

De kans dat ook u verslaafd raakt aan motorrijden als onze instructeurs is levensgroot!

Dankzij de vele positieve reacties heb ik voor het behalen van mijn (A) Motorrijbewijs voor Flex-Line gekozen, en tijdens de proefles wist ik dat ik net als de mensen die mij voorgingen de juiste keuze had gemaakt! de lessen van Özcan zijn ontzettend gezellig en zeer leerzaam. Tijdens de lessen krijg je veel persoonlijke aandacht en wordt er als dat nodig is direct uitleg gegeven langs de kant van de weg met videobeelden, tekeningen en als dat nodig is een fixe “schop” onder je hol 😉 Je zal tijdens je lessen veel lachen en Özcan’s stem na het behalen van je rijbewijs nog vaak door je hoofd horen galmen wanneer je in uitdagende verkeerssituaties terecht komt. Özcan, bedankt voor alle wijsheid en top lessen!

Bernard

Motorrijden is onze passie!

Als actieve motorrijder weten wij wat echt belangrijk is voor je rij opleiding en staan je met raad en daad bij.

Contact gegevens

 Tel 0683804564

 Tel 0614354900

CBR Rijschoolnummer: 8002U3

KvK nummer: 74023039

BTW nummer: 859746935.B01

Bank: NL36INGB0008979244

Locatie’s

Flex-line Den Haag
Hans Larivelaan 20
2493 BB Den haag

Flex-line Zoetermeer
Edisonstraat 3 B
2723 RS Zoetermeer

Call Now Button