Motor

 

 

Hoe snel kan ik mijn motorrijbewijs halen in Zoetermeer?

 

Waarom spoed opleiding motorrijbewijs?

Zeer snel en voordelig uw motorrijbewijs halen in Zoetermeer? In 10 tot 15 dagen kunt u uw motorrijbewijs halen. Hoe dat kan? Lees hier hoe het werkt.

Motorrijden doet u voor uw plezier. Het mooiste is natuurlijk als u op uw gemak en ritme uw motorrijbewijs kunt behalen in Zoetermeer. Zodoende geniet u ook van het motorrijden tijdens uw opleiding. Afhankelijk van uw beschikbaarheid en agenda indeling kunt u zodoende in één tot twee maanden uw motorrijbewijs behalen.

Helaas kan niet iedereen even de tijd hiervoor nemen. Zo kan het gebeuren dat uw door persoonlijke omstandigheden zoals bijv. uitzending naar buitenland, intensieve beroepsopleidingen ed  beperkte beschikbaarheid hebt. In dat geval willen wij u graag helpen om binnen een no time uw motorrijbewijs te behalen in Zoetermeer.

Dat kan dus ook binnen 10 ( ja, tien) dagen in Zoetermeer. Hoe kan dat dan?

Voorbereiding is het halve werk. Als u een maand van te voren contact opneemt met ons gaan we  in overleg met u de voorbereidingen ervoor treffen. Deze voorbereidingen gaan over het inplannen van verschillende onderdelen zoals;

  •  het theorie-examen motor
  •  het praktijkexamen Voertuigbeheersing (AVB)
  •  het praktijkexamen Verkeersdeelname (AVD)
  •  motorlessen.

In overleg met u leggen deze data vast en kunnen we uw CBR examens tijdig op uw naam zetten.

Voor het onderdeel theorie-examen kunt u – indien gewenst – een dagcursus theorie-examen motor reserveren- of kiezen voor een on line theorie studie en examenprogramma. In dat geval kunnen wij u een voordelig aanbod doen via www.theorie-ticket.nl

 

 

 

Flexibele lestijden? Dagelijks tot 23:00 uur?

U lest wanneer u het beste uitkomt! Ook zondag’s zonder extra kosten!

Persoonlijk en betrokken benadering

De charme van een kleine rijschool & de continuïteit van een grote rijschool is uw garantie voor een vlot en voordelig rijbewijs!

Hoog slagingspercentage

80 % van onze kandidaten slaagt de eerste keer voor zijn/haar rijbewijs. Bron CBR.

Home » motor » rijbewijs » Hoe snel kan ik mijn motor rijbewijs halen

Veel gestelde vragen over motorrijlessen

Hier vind je de veel gestelde vragen over motorrijlessen in. Wil je meer informatie over motorrijlessen bij rijschool Flex-Line of staan je vragen over motorrijlessen niet tussen. Neem met ons contact op. Bel, mail of app ons en u krijgt binnen 8 uur antwoord op uw vragen!

Hoe snel kan ik beginnen met mijn motorles?

In principe kun je binnen twee dagen beginnen met je eerste motorles. Als je specifieke wensen hebt qua timing of beperkt beschikbare dagen kan het een weekje duren.

Hebben jullie een "eigen" oefen terrein?

Het oefen terrein is groot en veilig, groter en veiliger dan mening ‘eigen terrein’ maar wij zijn niet de juridische eigenaar van dat terrein. Wij mogen er gebruik van maken.

Is mijn proefles gratis?

Neen uw proefles is niet ‘gratis”. Wij willen voorkomen dat u uiteindelijk moet betalen voor de ‘gratis’ lessen die wij zouden weggeven.

Moet ik zelf motorkleding e.d kopen?

Neen dat hoeft niet. Wij hebben alle benodigde beschermende kleding (motorjas, motorbroek), motorlaarzen handschoenen, helm ed. In een latere fase kun je op je gemak je motorkleding kopen.

Hoeveel lessen heb ik nodig?

het is onmogelijk om een concrete uitspraak te doen. Na je eerste proefles kunnen we een eerste inschatting maken van je benodigde lesuren voor je voertuigbeheersing. De meeste leerlingen komen goed uit met éé’n van onze AVB paketten.

Hoeveel examens moet ik doen voor mijn motorrijbewijs?

Er zijn drie examens voor de motorfiets, te weten:

1. het theorie-examen,

2. een examen voor  AVB ( Voertuigbeheersing) en

3. het AVD (Verkeersdeelname)

 

Moet ik een theorie certificaat motor halen voordat ik mag beginnen met Voertuigbeheersing?

Neen, als je je autorijbewijs hebt dan hoeft dat niet. Je kunt Voertuigbeheersing lessen volgen en examen B=Voertuigheheersing doen. Je mag ook lessen Verkeersdeelname doen. Je moet wel je theorie certificaat A gehaald hebben voordat je praktijk examen Verkeersdeelname mag doen.

Is de proefles vrijblijvend?

Ja de proefles is zeker vrijblijvend! Wij werken graag samen met mensen die het leuk en prettig vinden om  met ons te werken. Als het je bevalt en leuk vind kies je bewust voor onze rijschool.

Krijg ik mijn geld terug als ik uren overhou van mijn pakket?

Ja zeker! Dat gebeurt regelmatig. De lesuren die je niet gebruikt hebt krijg je terug betaald.

Recent mijn motorrijbewijs bij Flex-Line behaald. Voor zowel AVB als AVD in één keer geslaagd door de goede voorbereiding van instructeur Ozcan.

De lessen waren oprecht leuk en leerzaam, mede door de dosis humor die Ozcan hierin stopt! Je leert op een goede en humoristische manier iedere les jezelf te verbeteren en zo wordt je klaargestoomd voor je examens.

De sfeer is ontspannen, waar nodig ook streng maar rechtvaardig. Hij zorgt er tevens voor dat jij zelfverzekerd je examen in gaat zodat dit geen opgave is waar je tegenop ziet!

Ik zou iedereen aanraden om hier rijlessen te volgen!

Kristiaan Westhoek

Zoetermeer

Motorrijden is onze passie!

Als actieve motorrijder weten wij wat echt belangrijk is voor je rij opleiding en staan je met raad en daad bij.

Call Now Button