Motor theoriecursus in Zoetermeer

U zoekt een betrouwbaar en deskundig motor theoriecursus volgen in Zoetermeer, maar waar begint u?

Vlot en voordelig uw motor theoriecursus in Zoetermeer

U wilt uw motorrijbewijs halen zonder stress?

Dan moet u ook uw theoriecertificaat motor halen zonder stress!

Heel veel mensen kijken op tegen het theorie examen. Dat is eigenlijk overbodig. U kunt een motor theorie cursus volgen in Zoetermeer waarbij u niet alleen uw theoriecertificaat zonder stress behaalt maar ook uw eigen veiligheid garandeert. Kennis van verkeersregels is een must voor iedere motorrijder.

Motor theoriecursus in twee dagdelen

U krijgt uw motor theoriecursus in twee dagdelen. Eerste dag krijgt u lesstof en examen oefeningen. Naast duidelijke inhoudelijke uitleg over de  verkeersregels, krijgt u ook geheugensteuntjes en handige ezelsbruggetjes. Zo kunt u dan ook strikvragen snel herkennen en goed beantwoorden.

De tweede dagdeel plannen in op de dag van uw CBR examen. Wij herhalen de leerstof van het eerste dagdeel en kunt u klassikaal examens oefenen en zo nodig vragen stellen. Het leerstof zit dan nog vers in uw geheugen.

 

Waarom motor theoriecursus in twee dagdelen?

.Wij kennen zeker alle handige trucjes en kunnen je zo voorbereiden dat je in 1 dag je theorie examen haalt.  We kunnen je dan ook garanderen dat je in één dag je theoriecertificaat bij het CBR zal halen. Dankzij handige trucjes, zou u de vragen goed beantwoorden en met uw theorie op zak uw rijlessen of praktijkexamen gaan doen.

De theorie is een belangrijk onderdeel van de rijopleiding. U moet het ook in de praktijk blijven toepassen tijdens uw motorritten. Het is dus verstandig om daar voldoende tijd in te investeren voor uw eigen veiligheid. Het is dus belangrijk dat u de stof uitstekend onder controle te krijgt in uw lange termijn geheugen komt

geen aanschaf van lesboek of lesmateriaal nodig

ezelsbruggetjes en handige tips helpen u door de strikvragen van het CBR

u leert de verkeersregels écht toepassen voor uw eigen veiligheid

motor theorie cursussen door nagenoeg heel Zuid-Holland

Call Now Button