Goedkope motorrijlessen in Delft, Den haag of Zoetermeer?

Goedkope motorrijlessen

Je ziet ze regelmatig.  Zogenaamd goedkope-motorijlessen. Internet en google ad’s  zitten vol er mee.

Zogenaamde “super aanbiedingen” zoals; “Super aanbiedingen op PROUPON.nl voor goedkoop rijbewijs Meld je … 279 voor 10 motorrijlessen inclusief AVD-examen bij Rijschool Te-Mooi-Om-Waar-Te zijn  (waarde € 565).”  of

“Actie de 20 uur les + AVB examen+AVD examen motorrijlessen voor maar € 999,-

Iedereen wil natuurlijk goedkope motorrijlessen nemen maar…… Goedkoop is een relatief begrip.

Je kunt natuurlijk  goedkoop gaan lessen voor maar € 30 per les.  In een tijd waar benzine  € circa 1,90 per liter kost een rijschool maar liefst 21% BTW moet betalen moet je je zelf serieus afvragen of dit niet te mooi is om waar te zijn.

Helaas blijkt dit inderdaad een loze belofte te zijn om zoveel mogelijk rijbewijs leerlingen binnen te halen.

Even google’n op motorfora en je hoort de gekste verhalen van niets vermoedende slachtoffers. De gedachte dat je voor een dubbeltje op de eerste rij kunt zitten is zo achterhaald maar tóch.

Stel dat het eens waar is?

Maar als vervolgens blijkt dat je toch die 30 uur nodig blijkt te hebben voordat je je eerste AVB examen mag doen, ben je alsnog duur uit.

Dus “goedkope motorrijlessen” wil iedereen  maar kwaliteit is toch voordeliger!   Iedere rijschool kan wel roepen dat zij rijopleiding met kwaliteit aanbieden maar kijk eens naar de reviews van de rijscholen en kijk naar de echtheid van de reviews. 

Motorrijlessen zijn niet goedkoop bij Rijschool Flex-line maar wel VOORDELIG! Kijk eens naar onze voordelige tarieven om snel uw motorrijbewijs te halen.

Als je je fel begeerde motorrijbewijs hebt gehaald bij Rijschool Flex-Line ben je uiteindelijk voordeliger uit dan bij menig rijschool die “goedkope motorrijlessen” aanbiedt.

Onze motorrijles tarieven zijn niet goedkoop maar wel voordelig! Taste of the pudding is in the eating, neem een proefles en oordeel zelf.

Wil je binnen 4 weken veilig, vlot en voordelig je rijbewijs halen?

Bel 06 83 90 34 01 en ontdek zelf de voordelen van Rijschool Flex-line.

Flex-line,een motorrijschool met passie!

Wat kost een proefles?

Lessen met video ondersteuning?

Lessen wanneer u wilt, ook zondags?

Betalen in termijnen?

Vaste rij-instructeur?

Oefenen op een groot en veilig terrein?

Verkeersdeelname op een volgmotor?

Veel gestelde vragen over motorrijlessen

Hier vind je de veel gestelde vragen over motorrijlessen in Pijnacker. Wil je meer informatie over motorrijlessen bij rijschool Flex-Line of staan je vragen over motorrijlessen niet tussen. Neem met ons contact op.Bel, mail of app ons en u krijgt binnen 8 uur antwoord op uw vragen!

Hoe snel kan ik beginnen met mijn motorles?

In principe kun je binnen twee dagen beginnen met je eerste motorles. Als je specifieke wensen hebt qua timing of beperkt beschikbare dagen kan het een weekje duren.

Hebben jullie een "eigen" oefen terrein?

Het oefen terrein is groot en veilig, groter en veiliger dan mening ‘eigen terrein’ maar wij zijn niet de juridische eigenaar van dat terrein. Wij mogen er gebruik van maken.

Is mijn proefles gratis?

Neen uw proefles is niet ‘gratis”. Wij willen voorkomen dat u uiteindelijk moet betalen voor de ‘gratis’ lessen die wij zouden weggeven.

Moet ik zelf motorkleding e.d kopen?

Neen dat hoeft niet. Wij hebben alle benodigde beschermende kleding (motorjas, motorbroek), motorlaarzen handschoenen, helm ed. In een latere fase kun je op je gemak je motorkleding kopen.

Hoeveel lessen heb ik nodig?

het is onmogelijk om een concrete uitspraak te doen. Na je eerste proefles kunnen we een eerste inschatting maken van je benodigde lesuren voor je voertuigbeheersing. De meeste leerlingen komen goed uit met éé’n van onze AVB paketten.

Hoeveel examens moet ik doen voor mijn motorrijbewijs?

Er zijn drie examens voor de motorfiets, te weten:

1. het theorie-examen,

2. een examen voor  AVB ( Voertuigbeheersing) en

3. het AVD (Verkeersdeelname)

Moet ik een theorie certificaat motor halen voordat ik mag beginnen met Voertuigbeheersing?

Neen, als je je autorijbewijs hebt dan hoeft dat niet. Je kunt Voertuigbeheersing lessen volgen en examen Voertuigheheersing doen. Je mag ook lessen Verkeersdeelname doen. Je moet wel je theorie certificaat A gehaald hebben voordat je praktijk examen Verkeersdeelname mag doen.

Is de proefles vrijblijvend?

Ja de proefles is zeker vrijblijvend! Wij werken graag samen met mensen die het leuk en prettig vinden om  met ons te werken. Als het je bevalt en leuk vind kies je bewust voor onze rijschool.

Krijg ik mijn geld terug als ik uren overhou van mijn pakket?

Ja zeker! Dat gebeurt regelmatig. De lesuren die je niet gebruikt hebt krijg je terug betaald.

Motorrijden is onze passie!

Als actieve motorrijder weten wij wat echt belangrijk is voor je rij opleiding en staan je met raad en daad bij.

Plan nu uw proefles in of stuur ons een bericht

Een hele fijne rijschool! Streng maar rechtvaardig, met de nodige humor. Planning is flexibel en in overleg. Je leert hier echt motorrijden, de lat ligt hoog, waardoor je een grote slagingskans hebt. Gewoon doen dus. Veel succes met je rijlessen!
Rob van den Bogaard

Ik vind Flex-line een hele fijne rijschool niet omdat ik geslaagd ben maar om de juiste en rustige uitleg die ik gekregen heb. Dus een aanrader voor iedereen.
Beau Zoetermeer

Recent mijn motorrijbewijs bij Flex-Line behaald. Voor zowel AVB als AVD in één keer geslaagd door de goede voorbereiding van instructeur Ozcan.

De lessen waren oprecht leuk en leerzaam, mede door de dosis humor die Ozcan hierin stopt! Je leert op een goede en humoristische manier iedere les jezelf te verbeteren en zo wordt je klaargestoomd voor je examens.

De sfeer is ontspannen, waar nodig ook streng maar rechtvaardig. Hij zorgt er tevens voor dat jij zelfverzekerd je examen in gaat zodat dit geen opgave is waar je tegenop ziet!

Ik zou iedereen aanraden om hier rijlessen te volgen!

Kristiaan Westhoek

Motor rijden is een passie!  Ook voor u?

Neem contact op met ons en overtuig u uwzelf!

Plan uw proefles

vlot, veilig en voordelig  uw motor rijbewijs

met

Flex-line

N

Slechts maximaal 2 cursusten per instructeur (ook al hebben wij een groot en veilig oefenterrein)

N

in één keer slagen voor al uw examens zonder gedoe

N

Geen wachttijden voor CBR examens, wij hebben examens in voorraad

We staan u graag te woord

We staan klaar voor al uw vragen. Bel ons op 0683804564

Wilt u liever dat wij u terugbellen wanneer u het beste uitkomt?

Plan dan een afspraak in.

Call Now Button