Jouw eerste motorrijles bij Rijschool Flex-Line, gegarandeerd een succes!

Hoe gaan we beginennen? Jouw motor rij-opleiding begint met een privé intake motorrijles van 60 minuten.

Bij autorijlessen word je thuis opgehaald, bij motorrijles dien je zelf naar onze lokatie te komen. Wees op tijd voor je eerste motorrijles, zodat je tijd hebt je rustig even om te kleden voordat je eerste motorrijles begint.Wij stellen motorkleding (muv schoenen) gratis beschikbaar.

Na een korte kennismaking gaan we aan de slag. Je gaat dan achterop de Suzuki Gladius 650 ABS mee naar een parkeerplaats. Tijdens deze proefles gaan we aan de gang met de essentiële voertuigbeheersing. Na deze proefles bepalen we samen hoe we verder gaan met de opleiding. De eerste “echte” les van 90 minuten is dan ook weer een privé les (zonder extra kosten) en gaan we de voertuigbeheersing weer verbeteren. De lessen die je nodig hebt totdat je zelfstandig de weg op kunt zijn (meestal) privé lessen (zonder extra kosten).

Zelfstandig de weg op,

Als je voldoende voertuigbeheersing hebt verkregen mag je zelfstandig met de Suzuki Gladius 650 ABS  de weg op. Zo wordt je opleiding dan een afwisseling van de oefeningen voertuigbeheersing en verkeersdeelneming.

Prive lessen voor je examen AVB en AVD     Prive AVB en AVD examens
De laatste lessen voor je AVB examen en AVD examens en de examens zelf zijn altijd privé, zonder extra kosten.  Meeste rijscholen doen het AVD examen vaak met twee leerlingen vanwege inkomsten. Dat doen wij dus bewust NIET. Kwaliteit gaat boven kwantiteit; een uur extra op je maatje moeten wachten bij CBR voor je zelf mag, is bijzonder vervelend.

 

Wat doen we niet?

bullitGreen  geen motorrijlessen in het donker

bullitGreen  geen motorrijlessen als het langdurig regent en/of waait

 

Wat doen we wel?

 bullitGreen We confronteren je tijdens de lessen zoveel als mogelijk met de gevolgen van je eigen gedrag. Dat is niet altijd even leuk maar alleen dan besef hoe je veilig met een motor het verkeer in kunt.
 bullitGreen We volgen jou vanuit onze volgmotor. Een motorinstructeur die jou tijdens je motorrijles op de motor volgt, kan je immers bepaalde onderdelen demonstreren (bochtenlijnen, plaats op de weg) en ervaart dezelfde weersomstandigheden als jij.
 bullitGreen Wij gebruiken altijd een vorderingenkaart. Zo kun je precies zien hoever je gevorderd bent, wat er de vorige motorrijles behandeld is en waar deze motorrijles de nadruk op moet liggen.
 bullitGreen Last but not least, Wij geven motorrijles op de nieuwste model motoren (2014) van Suziki Gladius met ABS.  Da’s wel zo Vlot, Veilig en Comfortabel!eerste motorrijles

 

Uiteindelijk ben je bij Rijschool Flex-Line goedkoper uit omdat je door de hoge kwaliteit van de rijlessen minder rijlessen nodig hebt om te slagen voor je rijexamen!

Call Now Button