Scooter rijbewijs in 1 dag in Zoetermeer

Je wilt je scooter rijbewijs in 1 dag halen in Zoetermeer?

Haal in één dag je scooter theorie en scooter rijbewijs vlot, voordelig en veilig bij rijschool Flex-line.  

Met onze theorie cursussen en praktijkopleidingen ben je optimaal voorbereid op je CBR praktijk examen en slaag je in 1 keer.

P.s, Nadat je je theoriecertificaat hebt behaald, reserveren we direct je scooter praktijk examen. Je moet dan ons wel vooraf machtigen om een examen voor jou te mogen kopen.

Bespaar  tijd, geld en moeite en doe het meteen goed. Vlot veilig en voordelig je rijbewijs halen doe je bij rijschool Flex-line!

 

Dagopleiding Zoetermeer, slagen in 1 dag, hoe gaat dat in z’n werk?

Om je voor te bereiden op het praktijkexamen is een aantal praktijklessen nodig. Hoeveel je precies nodig hebt is per persoon verschillend, maar ga uit van ongeveer 4 lessen van 1 uur. Bij rijschool Flex-line kun je je lessen bundelen in één dag om je je scooterrijbewijs halenHoe gaat het dan?

Je komt naar één onze vestigingen Zoetermeer of Den haag. Na een kort kennismaking met je coach ga je eerst een stukje voertuigbeheersing doen op een afgesloten terrein.Zo krijg je je scooter beter in beheersing, je leert remmen, slalommen en bochtjes maken op een veilig terrein zonder dat je je hoeft te bekommeren om het verkeer. Na een (half) uurtje voertuigbeheersing komen we terug op onze vestiging en krijg je klein opfrismomentje over verkeersregels (voorrangsregels!).

Hierna neemt je coach jullie mee de weg op richting de CBR locatie. In de omgeving van de CBR locatie gaan je lessen verder en krijg je gelegenheid om je zelf meegebrachte lunch te gebruiken.

Vanaf 13.00 uur doen jullie om de beurt praktijkexamen. Hierna rijden jullie met de coach terug naar onze opleidingslocatie in Zoetermeer.

 

Let op svp

Een aantal dingen niet vergeten om mee te nemen naar je dagopleiding:

  • Geldig identiteitsbewijs of paspoort;
  • Geldig theoriecertificaat;
  • Klein lunchpakket, inclusief drinken
  • Handschoenen
  • Bij regen regenkleding (deze is ook bij ons te leen)
  • Helm (deze is ook bij ons te leen)

 

 

Ga je binnenkort voor je scooterrijbewijs?

Ga jij binnenkort voor je scooterrijbewijs? Lees hier wat je dan moet doen en hoe je dat het beste kunt aanpakken. Ontdek ook hoe je de beste rijschool in jouw gemeente kan vinden.

Een dag cursus of 2x2 uur scooterles?

Je lest wanneer het jou beste uitkomt! Ook zondag’s zonder extra kosten! Lees hier de details!

Wat kost het scooter rijbewijs?

Benieuwd naar de kosten van je scooterrijbewijs? Wij hebben alles voor je uitgezocht. Bekijk hieronder onze kostenoverzichten over de beste rijscholen en maak de juiste keuze! Lees hier meer over de kosten van je scooter rijbewijs.

Ik vind Flex-line een hele fijne rijschool niet omdat ik geslaagd ben maar om de juiste en rustige uitleg die ik gekregen heb. Dus een aanrader voor iedereen.

Beau

Zoetermeer

Veel gestelde vragen over scooter rijlessen

Hier vind je de veel gestelde vragen over scooter rijlessen. Wil je meer informatie over scooterrijlessen bij rijschool Flex-Line of staan je vragen er niet tussen?  Neem met ons contact op. Bel, mail of app ons en je krijgt binnen 8 uur antwoord op al je vragen!

Hoe snel kan ik beginnen met mijn scooterles?

In principe kun je binnen twee dagen beginnen met je scooterles. Wij hebben geen wachttijden omdat we met meerdere rij-instructeurs werken.

Hoe snel kan ik scooter praktijk examen doen?

Wij kopen CBR examens in voorraad en hebben daarom geen wachttijden.

Is mijn proefles gratis?

Jouw proefles is vrijblijvend, maar niet gratis. je bent dus nergens aan verbonden. Neen je proefles is dus niet ‘gratis”. Wij willen voorkomen dat je uiteindelijk zou moeten betalen voor de ‘gratis’ lessen die wij zouden weggeven.

Moet ik zelf helm e.d kopen?

Neen dat hoeft niet. Wij hebben alle benodigde beschermende kleding en helm beschikbaar. Natuurlijk kun je alles wat je hebt meenemen en gebruiken

Hoeveel lessen heb ik nodig?

Het is onmogelijk om een concrete uitspraak te doen op afstand. Na je eerste proefles kunnen we een eerste inschatting maken van je benodigde lesuren. De benodigde lesuren verschillen van 4 tot 6 uur.

Moet ik een theorie certificaat motor halen voordat ik mag beginnen me praktijklessen?

Ja, dat is wettelijk verplicht. Je moet immers de verkeersregels kennen om veilig te leren rijden op de openbare weg. 

Is de proefles vrijblijvend?

Ja de proefles is zeker vrijblijvend! Wij werken graag samen met mensen die het leuk en prettig vinden om  met ons te werken. Als het je bevalt en leuk vind kies je bewust voor onze rijschool.

Direct regelen

Je theorie examen scooter direct regelen

Je theorie-examen aanvragen bij CBR

Je theorie-examen verzetten bij CBR

Je rijschool machtigen bij CBR

De rijschoolcode van flex-line is 8002U3. Deze code heb je nodig bij het machtigen van je rijschool.

 

 

Home » alles-over-je-scooterrijbewijs/ » Scooter rijbewijs in 1 dag halen

We staan je graag te woord

We staan klaar voor al je vragen. Bel ons op 0683804564

Wilt u liever dat wij je terugbellen wanneer je het beste uitkomt?

Plan dan een afspraak in.

Call Now Button